Támogató

Már tudjuk az idei Fonogram fellépőit!


Idén a megszokottnál később, épp ezért gyönyőrű, nyári időben rendezi meg a Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége a hazai zenei élet legnagyobb ünnepét, a Fonogram - Magyar Zenei Díj Gálaestet. Az eseményt 2012. május 8-án, kedden 20:45-től élőben közvetíti a Magyar Televízó. Lesz online közvetítés is, méghozzá a színfalak mögül - ráadásul egy iPad-et is nyerhet, akinek a legtöbb barátja nézi! Első alkalommal lesz nyilvános, a közönség számára is nyitott buli a rendezvény után... de mindezekről lejjebb. Nézzük először az idei fellépőket.

Első Emelet, FreshFabrik, Kowalsky meg a Vega, Lord, Magashegyi Underground, Magna Cum Laude, Majka + Hooligans, Palya Bea, SP, Takács Nikolas, Tóth Vera - Kökény Attila.

Igen illusztris mezőny, népszerű előadókkal, a műfajok igen széles skáláján, köztük különleges produkciókkal, amelyek kifejezetten erre az alkalomra készültek, olyan előadókkal, akiket még sosem láthattunk egyszerre a színpadon.

További kulisszatitkok

Online közvetítés - a színfalak mögött

Újdonság idén, hogy a gálaest hivatalos műsora mellett a nézők az öltözőkbe, sminkszobákba is bepillanthatnak, valamint az eseményen résztvevő zenészek és celebek beszélgetéseiből is elkaphatnak egy-egy foszlányt. A "Fonogram Backstage" riportere mindent és mindenkit megmutat, ami a televíziós adásban nem látható. Igen, néhányan biztos káromkodni is fognak! ;)

iPad-et nyerhetsz!!!

A "Fonogram Backstage" adása a Fonogram Facebook oldalán és a Fonogram weboldalon lesz látható a gála ideje alatt (2012. május 8-án, 20.45-től). A rajongók közben chatelhetnek, kommentálhatják is a látottakat - és már most elkezdhetik meghívni a barátaikat, hogy nézzék együtt az online adást! Meghívni itt lehet a barátokat, és a barátok is meghívhatják az ő barátaikat, és ők is az övékét, és ők is... minél több nézőt hívsz meg Te - közvetve vagy közvetlenül -, annál több pontot kapsz; aki a legtöbb pontot szerzi, egy iPad 16GB Wi-Fi készüléket nyer!!!

Ballantine's After Party és különdíj

A gálaestet követően kezdődik a Ballantine's After Party, ahol a közönség együtt bulizhat a zenészekkel és a popszakmával; a zenéről Bárány Attila és a Compact Disco DJ-szettje gondoskodik! Az after party-ra belépőt kaphat, aki szavaz a Ballantine's Facebook oldalán a kedvenc énekesére, énekesnőjére, együttesére.

A leendő nyertesek...

Amint arról már korábban beszámoltunk, a kategóriánkénti 5-5 jelölt itt megtalálható.

Nagy eseménynek ígérkezik tehát az idei Fonogram - Magyar Zenei Díj Gálaest... Légy részese Te is!

További infók: www.fonogram.hu