Támogató

50 Cent befejezte mixtape-jét


50 Cent április végén jelentette be, hogy megindulnak az Interscope-nál megjelenő ötödik stúdióalbumának munkálatai. Az egyelőre még nem megnevezett lemez – aminek megjelenését július 2-ra tervezik – a rapper DJ Drama-val dolgozik együtt a GangstaGrillzmixtape-en.

Magától értetődően ahiphop sztár igyekszik minden erejét következő albumára összpontosítani, miután végzett a mixtape-es munkával. „Kész a GangstaGrillz, 15-én kerül a boltokba. Végre ismét dolgozom, figyeljétek” – írta tweetjében. A GangstaGrillz május 15-én jelenik meg.

50 Cent az új albumról is tájékoztatta a rajongókat. A 36 éves sztár elújságolta, hogy éppen az utolsó simításokat végzi a lemezen, mielőtt az a lemezboltok polcaira kerülne. „Már majdnem kész vagyok az album masteringjével” – írta Twitteren.

Arról is beszámolt, hogy korábban problémái adódtak a lemezkiadóval az album kapcsán, de már készen áll az új anyag megjelentetésére. „Problémáim voltak, mert volt pár felvételem, amiről azt gondoltam, hogy túl jók kezdésnek, és aztán elkezdett kiszivárogni a tényleges kampány, mégpedig magától a rendszertől” – magyarázta. „Most már egy jobb helyen vagyunk, ahol kommunikálunk egymással, és mindenki ugyanazon az oldalon van, úgyhogy kíváncsiam várom az album július 2-i megjelenését.

Forrás: zenet.hu