Támogató

Ötmillió forintot költött fodrászra Rihanna

London - 15 ezer fontot, azaz több mint ötmillió forintnak megfelelő összeget költött Rihanna arra, hogy rendben legyen a frizurája egy filmfelvételen.
A népszerű énekesnő aznap úgy döntött, megmártózik a szálloda medencéjében, ahol megszállt. Annyira belejött a lazításba, hogy kipróbálta a szaunát és a gőzfürdőt is. Utána vette csak észre, hogy nemrégiben kiszőkült hajkoronája romokban hever. Kusza és csapzott volt, de hiába öntött rá egy csomó balzsamot, csak nem sikerült „szalonképesen" kinézni.

Mivel másnap Jonathan Ross beszélgetős műsorába volt hivatalos, mindenáron rendbe akarta hozatni a haját. Állítólag nem bízott a helyi fodrászokban, ezért az első gépre felültette fodrászát és egyben személyi stylistját, Ursula Stephen-t.
Rihanna Londonban csak sapkában volt hajlandó mutatkozni, amíg meg nem érkezett a fodrásza Los Angelesből. Fotó: Northfoto
A hölgy első osztályon utazott Los Angelesből Londonba a show kedvéért. A feszes menetrend miatt Rihanna-t (24) az sem érdekelte, hogy egy vagyont kell kiadnia ezért – mondta egy bennfentes a Sun brit napilapnak.

A hiú énekesnő állítólag egy sapkában ülte végig a tévéshow próbafelvételeit, és csak akkor nyugodott meg, amikor közölték vele, hogy stylistja már úton van London felé.

Rihanna egyébként múlt héten nyerte meg a Brit Awards „legjobb nemzetközi női előadó" titulusát, és hamarosan bemutatják első filmét, amelyben egy tengerészgyalogost alakít.

Blikk-összeállítás