Támogató

Carly Rae Jepsené a nyár slágere


Éppen csak megismerte a zenei világ a nevét, Carly máris mindenütt ott van. Magazinok címlapján, a vörös szőnyegen, zenei csatornák játszási listáiban és természetesen a slágerlisták élén is. A Call Me Maybe című dala, melyet debütálása óta 5,5 millióan töltöttek le, hivatalosan is a nyár slágere címet érdemelte ki a Billboard listáján.

Bár első albuma, a Tug of War már 3 évvel ezelőtt megjelent, nagy lemezeladásokat nem produkált. Az igazi áttörést a Call Me Maybe hozta meg az ifjú kanadai popénekesnek, hiszen egy csapásra elképesztően ismertté tette. A nóta 9 hétig vezette a Billboard Hot 100 listát. Jepsen az első olyan első slágeres előadó - Katy Perry 2008-as I Kissed a Girl-je óta - aki rögtön kiérdemelte a Song of the Summer titulust.

Miután Justin Bieber kinyilatkoztatta mintegy 20 millió Twitter követőjének, hogy mennyire tetszik neki a sláger, a dal népszerűsége megállíthatatlan lett. Úgy tűnik a fiatalok barátsága nem merül ki egymás dalainak népszerűsítéséből, inkább rögtön egy duettel erősítik meg ezt. Nemrégiben már ízelítőt is adtak a Beautiful című dalból, mely már most hatalmas népszerűségnek örvend rajongóik körében.